joi, 18 iunie 2015

...nivel de trai...sâmbătă, 30 martie 2013

...nivel de trai ....

Reclamă pentru "laptele românesc"( citeşte nivel de trai ....

-El (venind val-vârtej din fundu' curţii , pune mâna pe o sticlă cu lapte şi trage o duşcă , uitând că aia nu e ţuică): ce bun lapte ...e de la mama ...
-Ea( frământând de zor o cocă , ca şi când ar fi avut de gând să-şi pună  poalele-n brâu şi să plece la râu): de la maică-ta pe naiba. Ai uitat că maică-ta a vândut vaca ,  să aibă ce să-i dea lui frate-tău la nuntă ?


Radu

5 comentarii:

gura păcătosului...
...Aha ! Asta este esenta , adevar graieste !
http://www.youtube.com/watch?v=FEVJZ7lGfZo
Hm!
Mă râcâie rău provocarea asta a ta.
De mult mă-ngrijorează experimentele de laborator din care se fâsâie în lumea largă, din când în când, câte-un virus tendențios. Uite, mă preocupă acuma poziția vacii: bag seama că și-a cam pierdut statutul de principal furnizor de lapte. O altă grijă mă stresează vizavi de calu' cu aviară. Ai dracu' laboranți, cum or fi cuplat iapa cu cocoșu'?!
Pe de o parte.
Pe de alta, odată pornit pe exercițiul ăsta epuizant al raționamentului gândirii, mă-ntreb deja cam care-i dinamica ocupațiilor domestice în cuplul pe care pui tu lumina: ce făcea el în fundul curții (poate că acolo era buda, îmi răspund eu...) și care-i treaba cu coca muierii. Cu poalele-n brâu nu comentez, că nu pot disocia cele două motive de plouat în gură, ăla culinar și ălălalt.
Și, ca să pun punct, de ce naiba nu i-a dat mă-sa la nuntă vaca, nu biștarii?
Fanele , ma bucur ca ai venit cu tolba plina de la pescuit. Daca nu cu peste, cel putin ai umplut-o cu o relaxare bine-meritata la sfarsit de saptamana! Io am fost in parc si am numarat ratele dar nu mi-au iesit la numar.Cred ca unele au intrat la cuibarit pe insula. Ca le-o fi mirosind si lor a primavara. Pai ...s-o iau invers.Ma-sa nu a vrut sa-i dea vaca fiindca ar fi trebuit sa-i faca analizele si se temea sa nu iasa ca-i nebuna. Asa a preferat s-o vanda pen'ca la vremea aia nu se inventase taxa de timbru, era o relaxare fiscala maxima. Apoi cum sa te atrag ca sa-mi pui un comentariu daca nu-ti saream in ochi cu titlul, care n-are o legatura cu reclama de lapte. Decat pe ici pe colea. Faptul ca in ultima vreme vor UE-stii sa ne scoata si de pe piata alimentelor este evident.Ne mai ramane sa exportam gratis numai forta de munca bruta ...ca creerele ni s-au varsat demult.Am vrut economie de piata , deh ! Si dupa aia cum era sa pun in titlu toate racilele la un loc: gripa aviara , carnea de cal , vaca nebuna si laptele contaminat cu aflatoxina ? O sa inceapa in curand criza icrelor de gaina zapacita ! Sa vezi ...:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu